Saturday 14 October 2017

Rudens Makiažas | Rudas Lūpdažis

Rudas lūpdažis primena 1990-sius, supermodelių laikus kai lūpos buvo dažomos murzinais rudais atspalviais ir apvedžiojamos ryškiu rudu pieštuku. Poto tai buvo laikoma kaip neskoningas įvaizdis, bet dabar ruda lūpų spalva vėl sugrįžus ir patapus madinga. Ruduo natūraliai šaukiasi tokių žemiškų spalvų ir verta išbandyti kelis skirtingus atspalvius, kad išsirinktum sau tinkančią rudą. Man patiko Maybelline Color Sensational Matte 986 Melted Chocolate, raudonų plytų ruda ar tiksliau, tirpdyto šokolado, kuri tinka prie mano šviesios odos.

Akims pasirinkau L'oreal Nude Beige palete, neutralios akių šešėlių spalvos puikiai dera prie rudo lūpdažio. Šiuo metu aš mėgaujuosiu Lancome Teint Idole Ultra Wear makiažo pagrindu. Ilgai išsilaikantis, nuostabiai dengiantis ir nepaliekantis nepatogumo jausmo. Prabangiai kvepiantis pagrindas man buvo malonus atradimas šį rudenį. Net ir labai mažas kiekis produkto šauniai maskuoja odos nelygumus. Mano atspalvis Beige Porcelaine.
Dar vienas rudenio hitas - L'oreal Paradise Extatic akių tušas. Graži ir super moteriška pakuotė iškart patraukė akį, tad neteko ilgai dvejoti, ar man jo tikrai reikia (teisybę sakant L'oreal niekada nėra suklydę su savo tušais)
Vieną sluoksnį jau užtepus matosi pilnas efektas. Tankios, storos, prailgintos blakstienos vos po kelių perbraukimų. Turėk po ranka blakstienų šukutes, nes tiršta tušo masė greitai ir gausiai padengia blakstienas, o iškart prašukavus rezultatai bus įspūdingi.

Dažymo eiga akių šešėliais:
1. Beige spalva padengiu visą akies voką.
2. Vidutine ruda spalva paryškinu akies linkį.
3. Tamsia ruda spalva užtepu judantį akies voką, intensyviau paryškinu išorinį kamputį.
4. Juoda spalva paryškinu ties blakstienų linija.
Rudu pieštuku apvedu akis, viršuje ir apačioje.
* Bronzine beige spalva lengvai patepu judančio voko vidurį (padažius pirštą į spalvą).
Blakstienas gausiai padažiau tušu.
Veidą dengiau makiažo pagrindu, paakiams naudojau maskuoklį, T zoną perbraukiau sausa presuota pudra, vėliau sušildžiau odos splavą bronzantu ir skaistalais.
Lūpas apvedžiau pieštuku ir padažiau lūpdažiais.

Kuo tu gražiniesi šį Rudenį? Kokios tavo spalvos?

                                                                            Dalia x






No comments:

Post a Comment