Thursday 18 August 2016

Kosmetinės būtinybė: PRESTIGE Primed & Ready Eye Primer - Akių Šešėlių Pagrindas

Viena iš labiausiai svarbių priemonių mano kosmetinėje yra kokybiškas akių šešėlių pagrindas. Nieko nėra baisiau žinant, kad visi tie šėšėliai kuriuos tu ryte taip rinkai, derinai ir tepei ant savo vokų jau po kelių valandų dienos eigoje išsivaikšiojo (praktiškai išnyko).
Esu išbandžius įvairių firmų (brangių ir vidutinių) akių šešėlių pagrindų ir turiu pasakyti, kad prieš metus mano atrastas Prestige gamintojas tikrai daro tą ką rašo ant tūbelės. Neišsitepa ir nesubėga į raukšles, intensyvina spalvas ir po daugybės valandų net pigiausi šešėliai atrodo beveik kaip ir dienos pradžioje. Netgi praturtintas Vit E ir ramunėlėmis.
Patepkite puse ryžio dydžio ant švaraus voko (viršų ir apačią), leiskite kelias sekundes pradžiūti - tepkite mėgstamais šešėliais. Tinka tiek sausiems ar prastai išsilaikantiems kreminiams šešėliams.
Dabar vienas blogas dalykas - ypač sunku juos rasti lentynose - tai išpirko, tai nepakankamai pagamino. Jei tik pavyksta rasti, imkite po du iškart. Prekiauja Eurokos tinklas

Stipriai rekomenduoju!
                                                               Dalia x


No comments:

Post a Comment